Bunaden passet etter 10 år!

Vi er utrolig stolte av å kunne dele Guro sin historie med deg. Denne dama har knust målene sine og virkelig fått et nytt liv. Ikke minst en veldig mye bedre bedre livskvalitet, og økt overskudd i hverdagen med barn og familie.


Vi har stilt Guro noen spørsmål...

 

Hva har Omnia gjort for deg og ditt liv?

Alt! Jeg var stor, overvektig, og alt var vanskelig. Bare småting som å komme seg ut av en bil var tungt. Nå spretter jeg like fort ut av bilen som jeg tar doble trinn opp trappa!. Å leke i snøen med barna mine var vanskelig for det var så tungt, men nå springer jeg like fort opp akebakken som de!


Det var vanskelig å stå opp av senga, jeg slet med lite energi og overskudd, absolutt alt var vanskelig å tungt. Jeg spiste mye drittmat. Junk, sjokolade, mat uten noe næring. I mai 2016 ble jeg syk, og brukte over 2 år på å finne ut hva som feilte meg. Jeg fikk til slutt beskjed av legen at jeg var utbrent og hadde for mye stress. Det var mitt vendepunkt. Jeg måtte gjøre noe for jeg kunne ikke la livet mitt bli sånn! Jeg har prøvd flere ganger å gå ned i vekt, men har aldri lykkes. Gikk ned 10 kg men gikk opp igjen 15 kg. Følte det var håpløst.


Da jeg oppdaget online coaching følte jeg at det var for godt til å være sant. Var veldig skeptisk, måtte tygge litt på det før jeg gikk for det, men online coaching er det beste jeg har gjort for min egen helse, men også for familien min! Har slitt med pcos som mange andre. Nå merker jeg så å si ingenting av den! Har ingen plager! Jeg har rett og slett spist bort og trent bort symptomene mine!


Jeg har kun positivt å si om Omnia, å jeg er stolt av å vær en del av det! 😄 Uten Omnia hadde jeg aldri vært der jeg er i dag. Jeg står opp klokka 04.45 3 dager i uka for å trene på senteret før jobb! Alt var et ork før, men nå er alt så uendelig mye bedre! Bunaden min har ikke passa på over 10 år, men nå sitter den kjempebra på! Å kjøpe klær er ikke et pes lenger! Det er gøy! 😄 Omnia har redda livet mitt og jeg har fått livsgnisten min tilbake! Jeg elsker livet jeg lever! Styrketrening, tur med hund, barn og mann, fritidsaktiviteter og jobb! I august kom jeg meg i full jobb igjen etter sykdom i 4,5 år, det er takka være Omnia! Hadde jeg ikke hatt en coach så hadde jeg vært ufør idag, ingen tvil! jeg hadde aldri trodd hvor stor positiv effekt mat og trening har på psyken! Det overgår jo alt! 😄 Jeg spiser meg slank og trener meg sterk, jeg lever og ånder for den! 😄Hva er det beste med en Omnia plan?:

Det beste med en Omnia plan er at det funker!! Herlighet som det funker! Maten er kjempegod å treningsprogrammet mitt er veldig gøy! Det er så enkelt å følge planen for all maten er veldig god å jeg har ingen nei mat 😄 Jeg er avhengig av å måtte ha med meg niste på jobb hver dag, så jeg må alltid ha med 2 måltider der. Var litt skeptisk til om det kom til å funke, men det er jo ikke noe problem! Lager alltid nista mi kvelden før å det er ingen problem med en Omnia plan 😄 I en hektisk hverdag med jobb og fritidsaktiviteter og barn som skal følles opp så trenger jeg mat som er enkel å lage og som ikke tar så veldig mye tid. Er heller ikke kjempeglad i å lage mat, men Omnia oppfyller alle de kravene der 😄 Jeg er heller ikke så veldig glad i cardio, liker å gå turer, men ikke generelt cardio. Elsker at jeg kan oppnå alt det her uten at jeg må ha noe som helst form for cardio! 😄 Hurra for Omnia! 😄Hva er dine beste prestasjoner på trening etter du startet med din Omnia plan?

Jeg har blitt så mye sterkere etter jeg starta med Omnia plan! Hver trening så øker jeg enten i antall reps eller i kg! Selv om jeg ikke er ferdig med å gå ned i fettprosent så har skuldrene og armene mine blitt mye mer definerte, og blodårer "popper" frem 😄 såå kult! har også fått en bedre holdning i ryggen, og kjernen min er mye mer stabil! 😄

Hva vil du si fordelen med å ha en Omnia coach er?:

Den største fordelen med en Omnia coach er at du alltid har noen i ryggen! Du har alltid noen du kan rådføre deg med å alltid noen som er der for å pushe deg litt ekstra når du trenger det. Du er aldri alene på reisa di 😄 å ha noen i ryggen har hele veien vært veldig viktig for meg, og jeg hadde ikke kommet meg så langt uten coach i ryggen! 😄

 

Guro inspirerer! Hun viser hva som er mulig å få til med kostholdplan basert på helt vanlig mat og et oppnåelig treningsprogram tilpasset hennes hverdag, samt en coach i ryggen som sørger for at hun når målene sine.


Er du klar for en endring? Alle våre planer er individuelt tilpasset slik at akkurat du lykkes mot målene dine, og derfor beholder resultatene dine over tid.
1,879 views